Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kolibrievlinder 2

Beauty Studio Cindy Badings

Toe aan een cosmetische lift,

maar dan wel zonder chirurgische ingrepen?

De Mini Lift behandeling

Minilift is een cosmetische liftende behandeling op basis van Aloe Vera.Door toepassing van de op elkaar afgestemde Mini Lift producten vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort passieve gymnastiek plaats. Hierdoor wordt de micro circulatie aangezet, waardoor een betere huiddoorbloeding ontstaat. de huid is in optimale conditie om werkstoffen op te nemen die rimpelvorming verminderen en krijgt daardoor een gezonder, jeugdiger, en strakker aanzien. De Mini Lift behandeling geeft een verbetering van de huidconditie die al in één behandeling zichtbaar is. In kuurverband geeft het een liftende en verjongende werking.

De Minilift behandeling is met name geschikt voor;
* een verslapte huid
* fijne rimpelvorming
* huid met bloedvatafwijkingen ( couperose)
* acne

De behandeling is niet aan te raden indien u last heeft van een allergie voor proteïnen ( koemelk eiwitten ). Bij Struma laten we de hals vrij.

De behandeling is een wonderlijke ervaring. Tijdens de behandeling voelt de huid hard en strak aan. Ook kan het jeuken en prikkelen. U kunt door het samentrekken van de gelaatsspieren voelen. Dit alles zorgt voor het resultaat. Het resultaat zal van verschillende factoren afhangen. Huidconditie en leeftijd spelen een belangrijke rol. Sommige huidtypen reageren al voldoende op één behandeling, anderen hebben een kuur nodig van twee behandelingen per week gedurende enkele weken. Bespreekt u voor de behandeling uw wensen en verwachtingen.Na de eerste behandeling is er verschil voelbaar en zichtbaar.

Binnen de grenzen van de mogelijkheden van

niet-chirurgische cosmetische behandelingen

brengt de MINI-LIFT BEHANDELING

u een fantastische verbetering.